Imprimă această pagină
Sâmbătă, 22 Martie 2014 02:42

Directii profesionale de viitor in marketing si IT - Conferinta in Paris

Asociatia GRASP Franta va invita pe data de 30 Martie 2014, in Paris la o conferinta Business despre Marketing. Multe idei noi vor rezulta dupa aceasta conferinta si va asteapta in numar cat mai mare.

 

Bianca ROATIS

Absolventa a programului MBA HEC Paris, Bianca fondeaza in 2011 cabinetul de consultanta Fabricby’s specializat in Gestiunea Relatiei cu Clientii si Eficacitate Comerciala. Intre clientii cabinetului se afla companii multinationale : Saint-Gobain, Point P, PMU.

De mai bine de 8 ani, Bianca dezvolta proiecte de consultanta in Europa, India, China, Brazilia si Statele Unite pentru a acompania intreprinderile in crearea de leadership competitiv si de noi Business Models cu ajutorul IT.

In paralel cu activitatea sa de consultanta, Bianca e Profesor la Reims Business School in Studii de Piata (Market research), curs specilizat in metodele si aplicatiile IT de analiza a informatiei.

Deviza sa fiind « Place for Ideas, Decisions, Implementation », Bianca e pasionata de antreprenoriat si inovatie.

Dintre subiectele prezentarii:

1. care sunt challenge-urile marketing-ului?/ cum trateaza marketing-ul aceste challenge-urile? / care sunt limitele solutiilor existente ?

2. noile tehnologii care schimba maniera in care marketing-ul trateaza relatia cu clientii (achizitia, fidelizarea, promovarea marcii)

3. cum aceste tehnologii si schimbari in comportamentul clientilor schimba relatia Marketing IT (prezentare evolutie)

4. care sunt oportunitatile existente: meserii noi, comptetente necesare

Inscrieri pe mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mai multe info pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/420626808081391/

 

Citit 2131 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Aprilie 2014 05:01