Imprimare

Informatii

Închiriem un studio, cu baie şi bucătarie complet utilată şi mobilată având suprafața de 30 m². Locuința se afla într-un imobil liniştit la etajul 3, având o terasă de 5m² cu vedere spre grădină, o boxă la subsol de 6m² si un loc de parcare, rezervat lângă uşa de la intrare în imobil.
Este situată în zona centrală din Montgeron la 800 metri de la gara de RER si la 20 minute de Paris, Gara de Lyon cu RER D. Chiria lunară este de 850 euro şi include consumul de apă caldă, apă rece şi căldură. Nu se fumează in rezidență. Perioada minimimă de închiriere este de 1 an.

Contact

David
33689550141
91230
Montgeron
Ofer spre inchiriere garsonieraOfer spre inchiriere garsoniera
Recomandate
Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top